Smakfulla upplevelser
Start / Lokaler

Våra lokaler

Möjligheterna är många i våra lokaler som finns i natursköna Värmland.

Olssons Brygga i Arvika

Med fantastisk utsikt över Kyrkviken i Arvika finns Sveriges innersta hamn och här ligger Olssons Brygga. Restaurang med stor uteservering, underhållning från två scener och mat lagad med omsorg. Inspirerande lokaler för kreativa möten. Olssons Brygga är en mycket populär plats för både privata tillställningar som bröllopsfester, dop eller bemärkelsedagar eller som en utmärkt plats för företagsfester. Varmt välkomna med er förfrågan.
Restaurangen tar ca 60 personer
Uteserveringen 180 personer

Konferensen 60 personer

Kontakta mig

Olssons Bazar i Karlstad

Förvänta dig allt av Karlstads mest genuina upplevelse. Puls, människor och riktigt bra käk – från ganska tidigt till riktigt sent. Du hittar oss nere vid vattnet i inre hamn i Karlstad. Olssons Bazar är mycket populärt för både företagsfester och privata tillställningar. Uteserveringen tar upp till 170 sittande personer, perfekt lokal för företagstillställningar då man sitter avskiljt från restaurangen. Restaurangen tar ca 175 personer. Här är möjligheterna många, hyr hela restaurangen eller boka en del av restaurangen för trevliga middagar och mingeltillställningar.

Chambre Sèparée – Dryckesprovning, privat middag eller viktigt lunchmöte? I vårt Chambre Séparée har vi plats för upp till 10 personer och det går att boka för ditt ändamål. Hör av dig till restaurangen för mer information och bokning.

Cafét på Olssons Bazar i Karlstad

Är det dags för frukost, fika eller lunch i en avkopplande miljö? Då är du välkommen till vårt café och bageri. Vi använder så mycket lokala råvaror och ingredienser som möjligt.
Cafet har ca 60 sittplatser och passar alldeles utmärkt för affärsmöten.

O'learys Arvika

Välkommen till O’Learys Arvika Bowling!
En självklar mötesplats för dig som vill äta en bit mat, se på match eller ta några öl och kanske bowla med gänget – allt i en hemtrevlig och avslappnad miljö.

128 sittplatser fördelade på 2 våningar.

Kontakta mig