Smakfulla upplevelser

Br. Olssons Event

Vi på Br. Olsson är övertygade om att mat och upplevelser är något som förenar människor. Goda smaker, musik, härliga dofter och en festlig stämning tror vi är ingredienserna för ett lyckat event.

I över 20 år har vi jobbat med just detta, mat, folk och musik. Och oavsett typ av event så har vi skräddarsydda helhetslösningar för stora som små tillfällen.

Vår bas ligger i natursköna Värmland men vi jobbar i hela landet, och med nyfikenhet, kunskap och passion kan vi hjälpa dig att skapa en speciell upplevelse att minnas. Tillsammans hittar vi en eventlösning som passar just dig med den kulinariska upplevelsen och festen i fokus. Välkommen att höra av dig, så ser vi vad vi kan göra tillsammans.

Kontakta mig

Referenser

Rally Sweden

VM-rally med ca 200 000 besökare i de värmländska skogarna.
Vi ansvarar för VIP-arrangemang och publikservering sedan 2013.

Arvika Hamnfest

För 18:e året i rad presenterar vi stolt Arvika Hamnfest. Värmlands skönaste musikfest i hamnen i Arvika har blivit en av sveriges största stadsfester med ca 28.000 personer på 3 dagar. Vi arrangerar och projektleder hela hamnfesten i egen regi.

Billerud Korsnäs Gruvön

I samband med invigningen av världens modernaste pappersmaskin levererade vi ett invigningsmingel för 300 celebriteter samt personalfest
med middag för 1500 personer.

World RX of Sweden

Rallycross VM i värmländska Höljes. Vi ansvarar för flera olika VIP-arrangemang. Catering till team, restauranger, bar och nöje till övriga besökare sedan 2013.

O-ringen

Under världens största orienteringstävling har vi två tillfällen ansvarat för restaurangen på O-ringentorget. Vi har serverat runt 20 000 måltider/år.

Thermia

”Tusen tack för en lyckad tillställning… igen!”

Att ha våra personalfester hos Bröderna Olsson är för Thermia en självklarhet. De interna festerna är viktiga tillfällen under året för vår personal och vi vet vad vi kommer att få! – En lyckad kväll fylld med god mat, dans och en massa skratt.

 

Magnus Glavmo 

Managing Director, Chief Operational Officer

Hyr lokal

Hyr en av våra vackra lokaler för ditt nästa event

Du hittar våra lokaler i natursköna Värmland i Arvika och i Karlstad


Betalning och leveransvillkor

Vid beställning är minsta antal 20 personer/ enheter på all mat vi levererar, 3 arbetsdagar innan leverans bör vi ha en komplett beställning. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. 
Leverans inom Karlstad tätort debiteras med 300 kr. Leverans utanför Karlstad tätort debiteras med 300 kr + 75 kr/mil. 

Betalningsvillkor
Privatpersoner kort eller swish (inkl moms) vid leverans eller avhämtning, Företag mot faktura 10 dagar om inte annat är överenskommet. 12% moms tillkommer på faktura.

Avbokningsregler

Avbeställning ska ske senast 7 dagar före leverans. Försenad avbokning debiteras med 50% av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid. Vid avbokning senare än 4 dagar före leverans utgår debitering med 100 %.

För sällskap fler än 50 personer gäller avbokning 30 dagar innan leverans. Försenad avbokning debiteras med 50% av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid. Vid avbokning senare än 4 dagar före leverans utgår debitering med 100 %.