Smakfulla upplevelser
Start / Catering & Event / Catering

Br. Olssons catering

Med den kulinariska upplevelsen och festen i fokus skräddarsyr vi lösningar för alla tillfällen.

 

Webbshop

 

I alla tider har människor samlats kring mat. Smaker som är bekanta och spännande. Dofter som omfamnar sorlet av glasklirr, skratt och musik. Ett välkomnande tilltugg när gästerna anländer, det stora middagsbordet och den avslutande desserten. Mingel, festligheter, studentfirandet eller andra ögonblick att minnas. Eller stora folkfester och event i världsklass där minutiös planering krävs för ett lyckat arrangemang.

Vi på Br. Olssons gillar både finliret och utmaningen. Företagsevent, privata tillställningar eller världsevent. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd lösning som passar just dig med den kulinariska upplevelsen och festen i fokus. Med basen i Värmland jobbar vi i hela landet, precis där du vill skapa ditt event. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans.

Maten – Bekanta smaker i nya tappningar
Maten är central för festen. Vi tror inte det ska behöver vara krångligt. Med kvalitativa råvaror, stor passion och kunskap går det att bygga en smakupplevelse som är både bekant och samtidigt utmanande på. Helt beroende på vad du söker till just ditt event. Med nyfikenhet, engagemang och kärlek lagar vi mat för privata fester, event och företag. Vi lagar i något av våra restaurangkök och levererar till er eller på plats under ditt event.

Mingel och fest – Privatpersoner och företag
Företagsfesten, kundevent, vernissage eller studentskiva. Vi ser till att du inte behöver fundera på maten. Vi jobbar med basen i Karlstad och levererar till hela Sverige.

Event och folkfest – Företag
Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med catering och planering för stora event. Mat för många under svåra förhållande och tidspress är inga problem för oss. Vi löser det mesta och gillar att jobba tillsammans med dig för att hitta de bästa skräddarsydda lösningarna.

 

BESTÄLL I VÅR E-BUTIK

 


Hyr en gaffel eller tusen direkt från oss

Hos oss kan du hyra all utrustning du behöver för din fest eller event. Allt från en gaffel till en fullutrustad bar med egen bartender.

Vi hjälper dig med skräddarsydda event

Vi på Br. Olssons gillar både finliret och utmaningen. Företagsevent, privata tillställningar eller världsevent. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd lösning som passar just dig med den kulinariska upplevelsen och festen i fokus.